Ik blijf op de hoogte van wat er speelt in de markt en kan dat bij Acknowledge ook meteen toepassen.

Roderick Bant - Technisch consultant

Als technisch consultant werk ik veel met klanten samen. Maar ik vind het als oudgediende in de organisatie ook heel leuk om jonge collega’s te begeleiden. Ik breng niet alleen de technische kennis over, maar maak ook ruimte om ze op persoonlijk vlak te coachen. Zo leer ik ze bijvoorbeeld hoe ze met problemen om kunnen gaan. Die zachte persoonlijke kant is net zo belangrijk als de technische kant. Je kunt nog zo’n goede technische oplossing bedenken, als het niet past bij de behoefte van de klant, dan is al die mooie techniek niks waard.

Werknemerservaring Roderick Bant
Werknemerservaring Roderick Bant

“Mijn nieuwsgierige kant kan ik goed kwijt!”

In april heb ik mijn deeltijd hbo-opleiding ICT Management en Security afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik meer inzicht gekregen in het ontstaan en inrichten van interne processen. Dit kon ik bij Acknowledge meteen in de praktijk brengen. Ik heb ook nog geen enkel vak gevolgd waar ik niet over kon sparren binnen de organisatie. Mijn leergierige en nieuwsgierige kant kan ik bij Acknowledge dus goed kwijt! Zo blijf ik goed op de hoogte van wat er speelt in de markt en kan ik dit meteen toepassen. Gelukkig kan en mag je bij Acknowledge de kansen en mogelijkheden zelf doorvoeren en binnen je werkveld eigen ideeën realiseren. Zo was ik onlangs met scriptjes bezig toen ik besefte dat het niet efficiënt was om dat elke keer in mijn eentje te doen. Ik ben toen op zoek gegaan naar tools die dit soort handelingen kunnen automatiseren. Momenteel zijn we druk bezig met het uitbouwen hiervan. Het is echt mijn ambitie om hier een groot succes van te maken.

“Ik voel dat ik volledig word vertrouwd”

Wat voor mij echt belangrijk is? De vrijheid in werktijden en werkplek. Natuurlijk kan niet altijd alles, maar er wordt zeker gekeken naar de mogelijkheden. Thuis kan je juist ook goed dat technische werk uitvoeren, wat heel erg gaat om structuren uitdenken. Het is heerlijk rustgevend én je hebt meer focus thuis. In overleg is bij Acknowledge overal een mouw aan te passen. Er wordt hierbij niet alleen gekeken naar wat goed is voor de organisatie, maar ook waar ik me goed bij voel. Dit geeft me echt het gevoel dat ik volledig word vertrouwd.


Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Neem contact op