Als je ziet dat mensen groeien door jouw invloed geeft dat echt een kick!

Danny Wallenta - Coördinator on-site beheer

Tien jaar geleden ben ik begonnen op de servicedesk. Ik heb sindsdien verschillende paden bewandeld om te komen waar ik nu ben. De servicedesk werd in de loop der jaren steeds groter, waardoor er meer mogelijkheden kwamen. Daarnaast heb ik verschillende vakinhoudelijke trainingen kunnen volgen, waardoor ik ook meer kennis heb opgedaan. Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat ik al tien jaar met veel plezier voor Acknowledge werk.

“Ook buiten het werk wordt er veel georganiseerd”

Er wordt op een fijne manier sturing gegeven, doordat er wordt benoemd wat beter kan, maar op een hele prettige manier. Hierdoor wil je altijd het hoogste resultaat bereiken. Dat maakt mijn rol als coördinator beheer ook zo leuk. Ik haal het beste uit mijn team en collega’s. Ik vind het echt leuk om te zien als mensen daardoor groeien. Dat geeft echt een kick! Daarnaast wordt er buiten het werk veel georganiseerd. We gaan regelmatig samen naar de film of ergens wat drinken of houden een spelletjesavond waarbij het er echt serieus aan toe gaat.

“Er is oprechte interesse in elkaar”

Ik vind het prettig dat er bij Acknowledge een gemoedelijke sfeer hangt. Iedereen helpt elkaar, zowel zakelijk als privé. We zijn natuurlijk enorm gegroeid als organisatie, maar de sfeer is nog steeds informeel. Er is oprechte interesse in elkaar. Zelfs als er buiten het werk iets speelt, is er altijd wel iemand bij wie je terecht kan.

Werknemerservaring Danny Wallenta

Verhalen van andere collega's


Ook op zoek naar een leuke baan?


We horen graag van je!

Ben je na het lezen van deze ervaring benieuwd geworden naar onze organisatie? Bel, app of mail onze corporate recruiters. Samen met jou zoeken zij naar jouw ideale baan bij Acknowledge!

CTA - Neem contact op