De persoonlijke werkplek voor de zorg

Ons ideaal voor de zorg? Een persoonlijke digitale werkplek die zo gemakkelijk in gebruik is dat elke zorgverlener er in een handomdraai mee aan de slag gaat! En we begrijpen dat de ene organisatie de ander niet is: zoveel mensen, zoveel wensen. Is er behoefte aan eenvoudige geautomatiseerde aanvraagformulieren? Geen probleem! Wil je graag dat iedere medewerker nieuws kan delen? Regelen we! We richten het portaal zo in dat het past bij de wensen van jouw organisatie.


Microsoft 365 in de zorg

De basis van de digitale werkplek voor de zorg is Microsoft 365, met het SharePoint-portaal als start van de dag en Microsoft Teams als optimaal samenwerkingsplatform. Vanuit hier navigeer je snel naar belangrijke zorgapplicaties. Door alle benodigde digitale zorgprogramma’s te bundelen op één centrale online locatie brengen we werk, informatie en collega’s bij elkaar. Zo bieden we een overzichtelijke en veilige digitale werkplek voor de zorg die optimaal wordt ingezet.

De start van jouw werkdag

Een digitale werkplek waarbij je alleen de applicaties te zien krijgt die je nodig hebt voor jouw functie, cliëntinformatie snel kan vinden en ook nog kan personaliseren. Een utopie? Niet als het aan ons ligt!

Altijd en overal samenwerken

Met een slimme combinatie van oplossingen die past bij jouw organisatie ontstaat een werkplek waar elk type medewerker mee uit de voeten kan. We richten de zorgwerkplek zo in dat kennis, informatie en collega’s bij elkaar worden gebracht.

Veilig en gemakkelijk in beheer

We houden ervan om ICT-oplossingen simpel te houden. Met een kritische blik kijken we hoe we de verschillende gebruikte systemen binnen je organisatie eenvoudiger en veiliger maken. Zo vinden zorgverleners snel de informatie die ze zoeken.


De kracht van de digitale werkplek

4.950

zorgmedewerkers maken al gebruik van onze digitale werkplek

65

procent van medewerkers die op afstand werken ervaart een verhoogde productiviteit

41

procent minder verzuim voor organisaties dankzij flexibel werken

Deze zorgorganisaties gebruiken onze digitale werkplek

Wij geloven in langdurige samenwerkingen met onze klanten. Wij ondersteunen ze met de digitale werkplek, zij leveren de beste zorg!

  • Savant Zorg
  • SOVAK
  • Stichting Maria-Oord
  • Neos
  • Bevolkingsonderzoek Oost
  • Severinus
  • ZorgSaam
  • SWVO
  • Thebe

Zo kun jij direct aan de slag

Ons team voor de digitale werkplek bestaat uit Microsoft 365-experts, clouddeskundigen en communicatiespecialisten met jarenlange ervaring in de zorg. Met de juiste strategie voor IT-adoptie in de zorg wordt de nieuwe digitale werkplek omarmd. Medewerkers zijn hierdoor productiever en ervaren meer werkplezier. Met een gerichte aanpak introduceren onze specialisten stap voor stap de digitale werkplek in jouw organisatie.

CTA - Neem contact op