Business consultant Microsoft 365

 • Locatie: Waalre, Nederland
 • Uren: 40
 • Duur van Dienstverband: Bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlenging
 • Niveau:

Als business consultant Microsoft 365 verdiep jij je in de behoeften van onze klant en vertaalt deze naar passende ICT-voorzieningen. Voor brede vraagstukken werk je samen met andere business consultants en collega’s van andere afdelingen in een multidisciplinaire samenstelling. Je bent als business consultant breed georiënteerd, maar gespecialiseerd op Microsoft 365 en de moderne werkplek. 

Solliciteer nu!
Business consultant Microsoft 365

De baan

Jouw werkdag is meestal heel gevarieerd. Je begint je werkdag door wat mails te checken en openstaande acties bij te werken. Om 10.00 uur heb je een kennismakingsgesprek bij een potentiële opdrachtgever, opgezet door een van onze accountmanagers. In dat gesprek tast je de behoeften af en brengt de pains en gains in kaart. Je toont genoeg inlevingsvermogen in de situatie van de opdrachtgeven en wekt hiermee voldoende vertrouwen voor een vervolgafspraak. Gelukkig had je na deze afspraak al wat tijd ingeruimd om het plan van aanpak met de accountmanager te bespreken. ’s Middags licht je tijdens het teamoverleg meteen jouw team in. De rest van de dag werk je een voorstel voor een bestaande klant verder uit in een functioneel ontwerp. Je betrekt ook alvast de juiste collega’s en teams bij het project. 

Ervaring in het analyseren van de aanwezige ICT-vaardigheden en informatiebehoeften bij de klant is onmisbaar in de rol van business consultant Microsoft 365. Elke verandering op de werkvloer levert immers weerstand op bij de eindgebruiker. Door deze valkuil tijdig te herkennen en samen met onze ICT Happiness-consultants een adoptietraject op te zetten breng je jouw ICT-projecten tot een succes! 

Het team

Acknowledge richt zich op langdurige partnerships met (middel)grote organisaties, voornamelijk in de zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Als business consultant Microsoft 365 werk je samen in een dynamisch team van ongeveer acht ervaren business consultants, elk voorzien van gevarieerde specialiteiten op het gebied van business en ICT. Je kunt bij hen terecht voor vragen over bijvoorbeeld verandermanagement (ICT-adoptie), informatieveiligheid, multi-cloud en ICT-infrastructuur. Buiten dit team werk je in multidisciplinaire trajecten samen met technisch consultants, beheerconsultants en projectmanagers. De teamleden informeren elkaar over belangrijke ontwikkelingen. In het team, onder leiding van de manager business consultancy, neem je actief deel aan het leveren van input en inzichten die bijdragen aan het realiseren van succesvolle opdrachten.

Jouw profiel

 • Senior business consultant Microsoft 365 (referenties of passende certificeringen) 
 • Ervaring in de ICT-sector 
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met de moderne werkplek van Microsoft (Microsoft 365 Suite) 
 • Neemt initiatief, werkt graag in teamverband en weet ook zelfstandig doelstellingen te behalen 
 • Intrinsieke motivatie om kennis voor de moderne werkplek up-to-date te houden 
 • Aandacht voor de impact op de eindgebruiker 

Ons aanbod

 • Flexibel werken op kantoor in Waalre, Goes of bij de klant (thuiswerken is mogelijk) 
 • Salaris dat past bij je functie en ervaring 
 • Laptop van de zaak 
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke pensioenregeling, korting op je zorgverzekering, interessante studiekostenregeling, reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen 
 • Leren staat bij ons hoog in het vaandel, dus bieden we met onze Ackademy volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via trainingen, cursussen en certificeringen 
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de beste resultaten te behalen en nieuwe dingen te leren 
 • Jaarlijks medewerkerstevredenheidsonderzoek 
 • Hele toffe en gezellige collega’s! 
 • Leuke jaarlijkse events, zoals het personeelsfeest, de zomerbarbecue, de kerstborrel en het nieuwjaarsontbijt 
 • Je bent een belangrijk onderdeel van een platte Brabantse organisatie, naar je ideeën wordt niet alleen geluisterd, maar er wordt ook echt iets mee gedaan 

De sollicitatieprocedure

Wij houden over het algemeen de onderstaande sollicitatieprocedure aan. Afhankelijk van de wensen van de kandidaat of Acknowledge kunnen we hiervan afwijken. Ook houden we rekening met coronamaatregelen en doen we zo veel mogelijk op afstand. 
 1. Telefonische kennismaking met een van onze recruiters 
 2. Eerste sollicitatiegesprek met recruiter en teamcoach van de afdeling 
 3. Online afname van DiSC-assessment 
 4. Tweede sollicitatiegesprek met recruiter en collega van de afdeling 
We willen dat nieuwe collega's 100 procent zeker weten dat ze de goede keuze maken. Het is daarom altijd mogelijk om een meeloopdag of kennismaking met de afdeling in te plannen.

Is dit dé vacature voor jou? Solliciteer dan direct!

Als jij de geschikte kandidaat bent voor deze vacature, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief. Stuur ze dus snel naar ons toe! Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met onze recruiters via 06 340 87 462 of jobs@acknowledge.nl. Vragen van W&S-bureaus nemen we niet in behandeling.

Solliciteer nu!
close

Janneke helpt je graag!

Heb je nog vragen over ons sollicitatieproces? Je kunt mij altijd bellen of mailen voor meer informatie.
Janneke helpt je graag!